IMG_7904

Alu Peak heeft -afgezien van een uniek product- ook een aantal zaken binnen de werkwijze en mogelijkheden die ons van andere producenten onderscheiden. Hieronder een aantal zaken die het duidelijk maken waarom de boten van Alu Peak een klasse apart zijn, maar onze service ook.

Levertijd
Normaliter ligt de levertijd van een boot van 7 meter rond de 6-8 maanden. Bij ons zijn dat er slechts 3. Dit hangt natuurlijk af van uw wensen en voorkeuren, maar in principe leveren wij een standaard casco model binnen 3 maanden.

Zeewaardig
Een boot in formaat sloep die niet alleen zeewaardig is maar ook nog eens de 80 km/u haalt? Die vindt u nergens anders. Uniek. Kom het zelf ervaren en maak een proefvaart

Uniek design
U zult dit design nergens tegenkomen. Dit is exclusief ontworpen door en geproduceerd voor TB Dantzig. Alle onderdelen worden met de hand gemaakt.

Custom made
Naast onze ideeën en standaard extra’s heeft u wellicht zelf ideeën of wensen om uw boot nog exclusiever en luxer te maken. Dat horen wij graag.  Ons team staat gereed om mee te denken en uw wensen te vertalen naar een mooie technische oplossing. Dat dan vervolgens uit te voeren. Denk hierbij aan stijl en soort bekleding, afwerking, lichten, audioapparatuur (iPod), eigen kleuren, logo’s, reclamebeplakking, etc.

Be Sociable, Share!